autors i creadors

La Gisela, el Dídac, la Marina Reñé, la Marina Monbiela, el Ivan, la Lucia, el Mario, l’Arnau, el Joan Alberola el Gerard, la Berta, la Maria, el Luis Enrique, la Hanna, el Joan Vicente, l’Ignacio, la Lua i el Teo.

Primer grup de nens i nenes  de l’escola La Llacuna de Poblenou que seran els investigadors, autors i creadors de la primera edició de continguts de l’Arxiu Alícia.

Els hi volem preguntar i volem saber què pensen sobre l’espai públic a la ciutat. Volem saber com interpreten el seu entorn i descobrir noves fórmules per articular i habitar l’espai.

La infància de 7 a 12 anys, és una infància que intuïm, pot sentir-se molt poc representada en les propostes lúdiques que s’oferten en la ciutat. És una infància que necessita afectar i transformar els espais per on circulen. Arribar a fer-se’ls propis.

Aquesta infància – que des del llenguatge dels experts, es coneix com una infància en transició cap a la adolescència- ens sembla una infància invisible en els escenaris oficials de la ciutat.

Nosaltres volem apropar-nos a ella i amb ella iniciar un procés compartit d’investigació, creació i reflexió sobre l’espai públic a la ciutat.

 

Anuncis