what happens when You leave Home?

Què passa quan sortim de casa?

Què es el què deixes  a dins de casa quan surts al carrer? I què t’endús amb tu? Com et mostres…? Amb qui et trobes, què veus…? Què passa a fora, als carrers de la ciutat? Què intercanvies? Què veus i t’agrada i què es el que no t’agrada? Des de aquestes preguntes començem a investigar la ciutat i l’espai públic amb la infància del Poblenou.


What to leave at home when you go out in the street? Who you are, what do you see ? What happens outside, in the streets of the city? That exchange? What do you see and what do you like? and what do you do not like? Since these questions began to investigate the public space with children Poblenou.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s